Rolien op youtube


Published on Jan 20, 2014
Dit is een van de loopbaanportretten uit het boekje ‘Omgaan met je loopbaan: 10 loopbaanportretten in het voortgezet onderwijs’.

In het boekje vertellen docenten en oud-docenten uit het voortgezet onderwijs over hun passie, kwaliteiten en ambities. Zij geven inzicht in de loopbaanstappen die zij hebben gezet en de afwegingen die zij daarbij hebben gemaakt. Met dit boekje wil Voion een aantal inspirerende voorbeelden tonen. Van mensen die op een eigen manier zijn omgegaan met hun capaciteiten en ambities. Docenten die een wending hebben gegeven aan hun loopbaan en vitaal aan het werk zijn gebleven. Binnen het onderwijs, voor het onderwijs of buiten het onderwijs.

Je kunt dit boekje bestellen via het aanvraagformulier op de site van Voion: www.voion.nl/programmalijnen/opleiding-en-professionalisering/voor-docenten/loopbaanportretten

Rolien op youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *