Tweedaagse ‘Onderwijsvuur’ in het najaar van 2019

Onderwijsvuur – Met energie en plezier voor de klas
 
Waardoor brandt jouw onderwijsvuur het ene moment volop, terwijl je vlam op het andere moment soms dooft? Zou je daar wel eens meer inzicht in willen krijgen zodat je met nog meer positieve energie je werk kunt doen?
 
Deze training is allereerst een cadeau aan jezelf, maar zeker ook een cadeau aan de school. Want als jij  helder hebt waarom en hoe jij je werk wilt doen en hoe je recht doet aan jezelf en je eigenheid, merkt de school dat ook. Jij straalt positieve energie uit en dat heeft effect op jouw collega’s en op je leerlingen. Mag je jezelf dit gunnen?
 .
Tijdens deze tweedaagse training word je je meer bewust van de manier waarop je als docent functioneert. In contacten met je leerlingen, met collega’s en met je leidinggevende.
Je ontwikkelt meer vaardigheden om met stress en druk van buitenaf om te gaan. Om je grenzen op tijd aan te geven en te zorgen dat je energiebalans op orde is. Zodat je onderwijsvuur blijft branden en je een enthousiaste leraar kunt zijn. Op een manier die bij jou past.
 .
De komende data staan gepland:
.
Tweedaagse Onderwijsvuur in LaVie Utrecht: donderdag 17 oktober en maandag 18 november.
Meer inhoudelijke informatie? Klik hier
Vragen of direct opgeven via het contactformulier
Tweedaagse ‘Onderwijsvuur’ in het najaar van 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *