Werkwijze en tarieven

Coaching is een uitstekende mogelijkheid om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met jouw leven. Een coach is geen psycholoog of psychiater, maar iemand die aan de hand van gesprekken je helpt verhelderen, overzichtelijke doelen te stellen en ze natuurlijk ook te halen. Een coach staat naast je op lastige momenten, een onafhankelijke en objectieve gesprekspartner is af en toe erg prettig!
Op basis van een vrijblijvend intakegesprek bepalen we een voor jou geschikte route binnen een coachingstraject. Coachen is erop gericht om je in een aantal (meestal 5) gesprekken genoeg handvatten en gereedschappen aan te reiken, om weer zelfstandig verder te kunnen.

Voor docenten is het mogelijk om tijdens de coachingsgesprekken gebruik te maken van video-opnames tijdens de lessen. Desgewenst kan Bureau Lumen deze opnames verzorgen.

Als uw school of bedrijf een training op maat wenst, bepalen we in een (telefonisch) oriƫntatiegesprek wat Bureau Lumen kan betekenen. Vervolgens zal Bureau Lumen u een voorstel sturen, waarmee we tot een definitieve afspraak kunnen komen.

Ook verzorgt Bureau Lumen workshops en lezingen over diverse onderwerpen met betrekking tot jongeren. Dit kan voor jongeren zelf, maar ook voor bijvoorbeeld kerkgenootschappen die willen investeren in hun jongeren, voor scholen, huiswerkinstituten e.d.

Tarieven:

Coaching jongeren en ouders: Intakegesprek: kosteloos
Gesprek (uur): 60 euro (excl BTW)
.
Coaching onderwijs: Intakegesprek: kosteloos
Gesprek (uur): 110 euro
.
Trainingen op maat: op aanvraag
Workshops: op aanvraag
Lezingen: op aanvraag

Voor opdrachten buiten Veenendaal kunnen reiskosten in rekening worden gebracht.

Bureau Lumen CT staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

Dit betekent dat alle onderwijsgerelateerde trainingen en workshops BTW-vrij kunnen worden gefactureerd.